Over B-Loose

Welkom op de site van B-Loose! (spreek uit als: bie-loes)

B-Loose is een leuke en ervaren pop/rock coverband bestaande uit 5 leden. Ze spelen covers van vroeger én nu. Altijd nummers die je ook zal tegenkomen in de Top 150 aller tijden. Enkele voorbeelden zijn: The Rolling Stones, Cold Play, Green Day, Elvis, Kings of Leon, Bløf, Queen, Jerry Lee Lewis, Status Quo, Doe Maar, AC/DC, André Hazes en vele anderen.

De afgelopen 11 jaar heeft de band een behoorlijk spoor van feesten achter zich gelaten. Ze speelde in kleine kroegen en grote zalen/tenten. Op straat en op het strand. In Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Bonaire en Curaçao.

DSC00050

Kenmerkend voor B-Loose is het gemak en enthousiasme waarmee ze spelen. Er is altijd interactie met het publiek waardoor het niet alleen leuk is om naar te luisteren, maar ook leuk is om naar te kijken.

Wil je B-Loose eens meemaken? Kijk dan op onze agenda. Voor een snelle indruk kan je de filmpjes en foto’s op onze site bekijken. Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook. Ga daarvoor naar onze contactgegevens.

De bezetting is als volgt: Gerard Zuidweg – zang | Guido van den Brink – gitaar | Mark Kessenich – toetsen | Ron Beetstra – Bas | Arjan Leest – drums

Graag tot ziens!