-over B-loose -

De afgelopen 11 jaar heeft de band een behoorlijk spoor van feesten achter zich gelaten. Ze speelde in kleine kroegen en grote zalen/tenten. Op straat en op het strand. In Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Bonaire en Curaçao.

Kenmerkend voor B-Loose is het gemak en enthousiasme waarmee ze spelen. Er is altijd interactie met het publiek waardoor het niet alleen leuk is om naar te luisteren, maar ook leuk is om naar te kijken.

Wil je B-Loose eens meemaken? Kijk dan op onze agenda. Voor een snelle indruk kan je de filmpjes en foto’sop onze site bekijken. Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook. Ga daarvoor naar onze contactgegevens.

De bezetting is als volgt:
Gerard Zuidweg – zang | Guido van den Brink – gitaar | Mark Kessenich – toetsen | Ron Beetstra – Bas | Arjan Leest – drums

Graag tot ziens!

No One Knows

In een moordend tempo rocken we de tent plat. Wat een lekker nummer! De locatie? Little Havana op Bonaire!

What I like about you

Dit liedje is een ode aan ons publiek. 

bonaire reunie hotel arena, Amsterdam

Nadat we een aantal keer hadden opgetreden op Bonaire organiseerde een Bonaire reünie in Amsterdam. KLM personeel, stagiaires, ex horeca personeel… Iedereen die iets had met Bonaire was welkom. En dat bleken heel veel mensen te zijn 😉 

blijf op de hoogte

Laat je email achter en ontvang updates en uitnodigingen.