-over B-loose -

B-Loose bestaat ruim 20 jaar in de huidige bezetting en dat zie je als ze samen muziek maken. De band is een hechte club vrienden die helemaal op elkaar ingespeeld zijn. Het is een plezier om naar te luisteren én te kijken.

Je kan B-Loose overal tegenkomen. In kleine kroegen en grote zalen/tenten, op straat en op het strand. In Nederland, België, Duitsland, Italië, Oostenrijk, Bonaire en Curaçao.

Kenmerkend voor B-Loose is het gemak en enthousiasme waarmee ze spelen. Er is altijd interactie met het publiek waardoor het niet alleen leuk is om naar te luisteren, maar ook leuk is om naar te kijken.

Wil je B-Loose eens meemaken? Kijk dan op onze agenda. Voor een snelle indruk kan je de filmpjes en foto’sop onze site bekijken. Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook. Ga daarvoor naar onze contactgegevens.

De bezetting is als volgt (op de foto van links naar rechts):
Gerard Zuidweg – zang | Mark Kessenich – toetsen | Arjan Leest – drums | Ron Beetstra – Bas | Guido van den Brink – gitaar

Graag tot ziens op één van onze optredens!

No One Knows

In een moordend tempo rocken we de tent plat. Wat een lekker nummer! De locatie? Little Havana op Bonaire!

What I like about you

Dit liedje is een ode aan ons publiek. 

bonaire reunie hotel arena, Amsterdam

Nadat we een aantal keer hadden opgetreden op Bonaire organiseerde een Bonaire reünie in Amsterdam. KLM personeel, stagiaires, ex horeca personeel… Iedereen die iets had met Bonaire was welkom. En dat bleken heel veel mensen te zijn 😉 

blijf op de hoogte

Laat je email achter en ontvang updates en uitnodigingen.